Група №37
28.10.20 Тема “Приготування тіста для млинчиків та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування налисників.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169
Група №7
28.10.20 Тема “Нормативні документи, документи обліку, калькуляції. Звітності для підприємств ресторанного господарства: їх види, призначення, використання”
Домашнє завдання
1. Значення документації, вимоги до документів.
2. нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання.
Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов. ,,Облік, калькуляція звітності у підприємствах ресторанного господарства” 2018р. Навчальний посібник ,,Світ книг” ст.106-111
Немає коментарів:
Дописати коментар