28 жовтня 2020

Група №37

28.10.20  Тема  Приготування тіста для млинчиків та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування налисників.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169

 

Група №7

28.10.20  Тема  Нормативні документи, документи обліку, калькуляції. Звітності для підприємств ресторанного господарства: їх види, призначення, використання

Домашнє завдання 

1. Значення документації, вимоги до документів.

2. нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання.

Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов. ,,Облік, калькуляція звітності у підприємствах ресторанного господарства” 2018р. Навчальний посібник ,,Світ книг” ст.106-111

 

Немає коментарів:

Дописати коментар