Група №37
29.10.20 Тема “Приготування вафельного тіста та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для листових вафель. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172
Група №37
29.10.20 Тема “Приготування вафельного тіста та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для вафельних переманденців. Вихід 700г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172
Група №37
29.10.20 Тема “Приготування пісочного здобного тіста та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування пісочного напівфабрикату. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.179-182
Група №28
29.10.20 Тема 11 “Основи маркетингу”
Домашнє завдання
1. Що таке маркетинг? Яким є його зміст, завдання?
2. В чому полягає стратегія маркетингу?
3. Що таке маркетинговий план? Які його особливості?
“Основи економіки”Т. В. Канченко, М. П. Панченко ; заг. ред. О. А. Шенін. - К. : Вища освіта, 2003. ст.187-199
Немає коментарів:
Дописати коментар