29 жовтня 2020

 

Група №37

29.10.20  Тема  Приготування вафельного тіста та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для листових вафель. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172

 

 

Група №37

29.10.20  Тема  Приготування вафельного тіста та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для вафельних переманденців. Вихід 700г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172

 

Група №37

29.10.20  Тема  Приготування пісочного здобного тіста та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування пісочного напівфабрикату. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.179-182

 

Група №28

29.10.20  Тема 11 “Основи маркетингу”

Домашнє завдання 

1. Що таке маркетинг? Яким є його зміст, завдання?

2. В чому полягає стратегія маркетингу?

3. Що таке маркетинговий план? Які його особливості?

Основи економікиТ. В. Канченко, М. П. Панченко ; заг. ред. О. А. Шенін. - К. : Вища освіта, 2003. ст.187-199

 

Немає коментарів:

Дописати коментар