Група №37
27.10.20 Тема “Приготування помади”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування помади білої основної. Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування помади шоколадної та молочної. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.111-115
Група №37
27.10.20 Тема “Приготування тіста для млинчіків та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста на млинчики. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169
Немає коментарів:
Дописати коментар