26 жовтня 2020

 

Група №47

26.10.20  Тема  Приготування вафельного тіста та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для листових вафель. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172

 

Група №47

26.10.20  Тема  Приготування пісочного здобного тіста та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування пісочного напівфабрикату. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.173-182

Група №37

26.10.20  Тема  Приготування начинок

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для начинки з мяса . Вихід 1000г.

2. Провести розрахунок сировини для приготування начинки з яблук. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.100-106

 

Група №37

26.10.20  Тема  Приготування сиропів

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування кавового сиропу для просочування бісквіту. Вихід 1000г.

2. Провести розрахунок сировини для приготування сиропу для просочування виробів (звичайний). Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.106-111

 

Немає коментарів:

Дописати коментар