Група №47
26.10.20 Тема “Приготування вафельного тіста та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для листових вафель. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172
Група №47
26.10.20 Тема “Приготування пісочного здобного тіста та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування пісочного напівфабрикату. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.173-182
Група №37
26.10.20 Тема “Приготування начинок”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для начинки з м’яса . Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування начинки з яблук. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.100-106
Група №37
26.10.20 Тема “Приготування сиропів”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування кавового сиропу для просочування бісквіту. Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування сиропу для просочування виробів (звичайний). Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.106-111
Немає коментарів:
Дописати коментар