Група №28
15.10.20 Тема 6 “Поняття і суть підприємництва”
Домашнє завдання
1. Хто такий підприємець?
2. Сутність підприємництва як основної форми діяльності
Г.О. Ковальчук, В.Г. Мельничук. Київ. ,,Навчальна книга” 2003р. Економіка ст.108-113
Група №47
15.10.20 Тема “Приготування сиропів”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування кавового сиропу для просочування бісквіту. Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування сиропу для просочування виробів (звичайний). Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.106-111
Група №48
15.10.20 Тема 8 “Основні види підприємницької діяльності”
Домашнє завдання
1. Назвіть і охарактеризуйте основні види підприємницької діяльності?
2. Що таке об’єкти підприємницької діяльності?
Г.О. Ковальчук, В.Г. Мельничук. Київ. ,,Навчальна книга” 2003р. Економіка ст.112-118
Група №48
15.10.20 Тема 9 “Послідовність дій підприємця для отримання інформації про ринок”
Домашнє завдання
1. Які дії повинен здійснити підприємець для одержання об’єктивних даних про ринок?
“Основи економіки”Т. В. Канченко, М. П. Панченко ; заг. ред. О. А. Шенін. - К. : Вища школа, 2003. ст.144-146
Немає коментарів:
Дописати коментар