24 грудня 2020

 

Група №27

24.12.20  Тема  8 “Приготування вафельного тіста та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для листових вафель. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172

 

Група №27

24.12.20  Тема  9“Приготування вафельного тіста та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для вафельних переманденців. Вихід 700г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172

Немає коментарів:

Дописати коментар