Група №27
24.12.20 Тема 8 “Приготування вафельного тіста та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для листових вафель. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172
Група №27
24.12.20 Тема 9“Приготування вафельного тіста та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста для вафельних переманденців. Вихід 700г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.170-172
Немає коментарів:
Дописати коментар