Група №28
22.10.20 Тема 9 “Послідовність дій підприємця для отримання інформації про ринок”
Домашнє завдання
1. Які дії повинен здійснити підприємець для одержання об’єктивних даних про ринок?
“Основи економіки”Т. В. Канченко, М. П. Панченко ; заг. ред. О. А. Шенін. - К. : Вища школа, 2003. ст.144-146
Група №47
22.10.20 Тема “Приготування помади”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування помади білої основної. Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування помади шоколадної та молочної. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.111-115
Група №47
22.10.20 Тема “Приготування тіста для млинчіків та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста на млинчики. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169
Група №48
22.10.20 Тема Тема 14 “Механізм ціноутворення у салоні-перукарні”
Домашнє завдання
1.
Які Ви знаєте типи цінової політики.
2. Охарактеризуйте механізм ціноутворення у салоні - перукарні.
3. Місце психологічних аспектів у процесі прийняття цін.
Підручник
"Перукарське мистецтво. Книга 2. Основи перукарської справи". Н. А.
Горбатюк. ст. 528 - 533.
Немає коментарів:
Дописати коментар