17 грудня 2020

 

Група №27

17.12.20  Тема  6 “Приготування тіста для млинчіків та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста на млинчики. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169

 

Група №27

17.12.20  Тема  7 “Приготування тіста для млинчіків та виробів з нього”

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для приготування налисників.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169

Немає коментарів:

Дописати коментар