Група №27
17.12.20 Тема 6 “Приготування тіста для млинчіків та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування тіста на млинчики. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169
Група №27
17.12.20 Тема 7 “Приготування тіста для млинчіків та виробів з нього”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування налисників.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.167-169
Немає коментарів:
Дописати коментар