10 грудня 2020

 

Група №27

10.12.20  Тема  2 “Нормативні документи, документи обліку, калькуляції. Звітності для підприємств ресторанного господарства: їх види, призначення, використання

Домашнє завдання 

1. Значення документації, вимоги до документів.

2. нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання.

Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність. Навчально-методичне видання. 2015 р.  с.59 - 134

 

Група №27

10.12.20  Тема  3 “Приготування начинок

Домашнє завдання 

1. Провести розрахунок сировини для начинки з мяса . Вихід 1000г.

2. Провести розрахунок сировини для приготування начинки з яблук. Вихід 1000г.

Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.100-106

Немає коментарів:

Дописати коментар