Група №27
10.12.20 Тема 2 “Нормативні документи, документи обліку, калькуляції. Звітності для підприємств ресторанного господарства: їх види, призначення, використання”
Домашнє завдання
1. Значення документації, вимоги до документів.
2. нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання.
Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність. Навчально-методичне видання. 2015 р. с.59 - 134
Група №27
10.12.20 Тема 3 “Приготування начинок”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для начинки з м’яса . Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування начинки з яблук. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.100-106
Немає коментарів:
Дописати коментар