Група №26
16.12. 20 Тема 14 “Ринок праці”
Домашнє завдання
1. Яким товаром володіє будь-яка людина?
2. Що таке ринок праці?
3. Чим відрізняється попит на робочу силу?
4. Чим відрізняється ринок робочої сили від ринків інших факторів виробництва?
“Основи економіки”Т. В. Канченко, М. П. Панченко ; заг. ред. О. А. Шенін. - К. : Вища освіта, 2003. ст.240-244
Група №26
16.12. 20 Тема 15 “Безробіття, його форми і причини”
Домашнє завдання
1. Що таке безробіття?
2. Назвіть і охарактеризуйте основні види безробіття.
3. Як обчислюють частину безробітних?
4. Що таке повна зайнятість?
5. Хто такий безробітний?
6. Які види допомоги одержують безробітні?
“Основи економіки”Т. В. Канченко, М. П. Панченко ; заг. ред. О. А. Шенін. - К. : Вища освіта, 2003. ст.244-250
Група №27
16.12.20 Тема 4“Приготування сиропів”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування кавового сиропу для просочування бісквіту. Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування сиропу для просочування виробів (звичайний). Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.106-111
Група №27
16.12.20 Тема 5“Приготування помади”
Домашнє завдання
1. Провести розрахунок сировини для приготування помади білої основної. Вихід 1000г.
2. Провести розрахунок сировини для приготування помади шоколадної та молочної. Вихід 1000г.
Г.Т. Зайцева, Т.М. Горшинко. Київ. ,,Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів” 2002р. Вікторія ст.111-115
Немає коментарів:
Дописати коментар